Over ons

Ontdek je passie!

Wij zijn trots op ons vak en onze school. Als Cingel College, verzorgen wij een praktijkgerichte opleiding op het gebied van Brood & Banket, Facilitair, Horeca en Toerisme.

Cingel College is een kleinschalige school. Onze medewerkers kennen je bij naam. Door samen te werken met docenten, je medestudenten en het bedrijfsleven kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Zo kun je elkaar helpen om op een hoger niveau te komen.

'Cingel College treedt de buitenwereld met passie en flair tegemoet, want wij zijn ons bewust van onze kwaliteiten'.


Samenwerking

Onze opleidingen worden door docenten uit de praktijk en het bedrijfsleven ontwikkeld, hierdoor sta je vanaf de start van je opleiding al met één been in de praktijk. Dit doen wij door je een deel van het onderwijs in de praktijk te laten volgen, maar ook door je vakspecialistische excursies aan te bieden en gastlessen van experts uit het werkveld te laten volgen.

Het Cingel College is voortdurend op zoek naar samenwerkingsverbanden met bedrijven om onze studenten de mogelijkheid te bieden zich op zijn of haar eigen niveau te ontwikkelen als voorbereiding op het toekomstige werkveld.

Naast onze reguliere opleidingen bieden wij ook opleidingen aan in samenwerking met het werkveld of bedrijfsleven. Zo kun je bij Toerisme onder andere een opleiding volgen in samenwerking met Vacansoleil of Roompot Vakanties.
Mocht je als kok een grote passie hebben om te koken op topniveau, dan is de Cas Spijkers Academie wellicht iets voor jou.

Daarnaast krijgen onze studenten jaarlijks de mogelijkheid om deel te nemen aan nationale en internationale vakwedstrijden.