Samenwerking Facility opleiding Cingel en NHTV


 

Donderdag 7 juni 2018 -

Een collegezaal vol studenten en twee enthousiaste docenten, de start van een belangrijk project. Afgelopen dinsdagochtend was de aftrap van het Capstone Project voor Facility Management NHTV jaar 1. Naast de NHTV eerstejaars Facility Management studenten, waren ook MBO Facility Management studenten van het Cingel College in Breda aanwezig.
Veel MBO-studenten hebben de ambitie om door te studeren op HBO-niveau. Maar wat kunnen ze verwachten? Hoe is het om uitsluitend in het Engels les te krijgen en hoe zien projecten op HBO-niveau eruit? Bij de aftrap van het Capstone Project kregen studenten van Cingel College de perfecte gelegenheid om al hun vragen beantwoord te krijgen en om inzicht te krijgen in de NHTV Facility Management-projecten. Het Capstone Project bevat al het materiaal uit het eerste academiejaar en test de opgedane kennis van de studenten.

Na de kick-off begonnen de projectgroepen onmiddellijk te werken voor hun fictieve klanten. Ze konden kiezen tussen Uber, Netflix en CoolBlue. De studenten van het Cingel College hadden de gelegenheid om vragen te stellen en kregen een rondleiding door het gebouw. Het was een zeer geslaagde ochtend en zowel het Cingel College als NHTV Breda kijken uit naar verdere samenwerking in de toekomst.