Cingel-student scoort zilver bij Toerismebokaal 2014


 

Dinsdag 25 maart 2014 - Op 12 maart deden 6 talentvolle Cingel-studenten van de opleidingen FrontOffice, Reizen en Leisure & hospitality mee aan de landelijke MBO Toerisme Bokaalwedstrijden in Amersfoort.

In totaal streden 90 studenten van verschillende mbo-scholen uit het hele land om de nationale titels. Drie weken voorafgaand aan de wedstrijd worden de studenten gekoppeld aan studenten van andere scholen. Zo hebben ze de tijd om de wedstrijd via Social Media samen voor te bereiden.

Zilver bij Recreatie
Cingel-student Wieske van den Berg, Louise Wezenberg van ROC Twente en Helena Schra van het Deltion College hebben een prachtige tweede plaats weten te bemachtigen in de categorie Recreatie.

De drie studenten maakten indruk op de jury door hun eigengemaakte recreatieprogramma te presenteren op een fictieve camping genaamd “De Groene Wereld”. De “Boerendochters” hadden een recreatief programma voorbereid waarbij gasten onder andere koeien konden melken en “zwientje tikken”. De presentatie leidde tot enthousiaste reacties van het aanwezige publiek: “Wanneer kan ik boeken?”

Video Toerisme Bokaal 2014 'de wedstrijd'